File Eraser


Kako uporabljati MacClean

Dobrodošli v spletnem vodniku MacClean. Tu lahko najdete vse podrobne vadnice o tem, kako uporabljati MacClean za čiščenje neželenih vsebin, zlonamernih piškotkov, potencialnih tveganj, pa tudi o uporabi vsestranskih orodij za nastavitev Mac. Če imate po branju tega priročnika še vedno vprašanja, se obrnite na našo skupino za podporo in odgovor boste prejeli v 24 urah.


Prenesi zdaj * Na voljo za vse serije računalnikov Mac.

Kupi zdaj * Uživajte v doživljenjski nadgradnji in podpori.

File Eraser

Z možnostjo File Eraser lahko odstranite zastarele datoteke ali datoteke brez povezave, ki lahko puščajo vaše zasebnosti. Za varno čiščenje teh datotek lahko v MacCleanu (Standard Erase, Safe Erase ali Top Security Erase) izberete način brisanja. Za dobro uporabo MacCleana glejte podroben vodnik.

1. korak: Priprave.

Naredite naslednje:
  • Odprite MacClean na doku ali seznamu aplikacij
  • Izberite Orodja za čiščenje (1)

Ko boste uspešno zagnali MacClean, boste videli glavni vmesnik, kot je prikazano spodaj:


Glavni vmesnik

Izberite File Eraser (2) pod Cleanup Tools. Nato boste videli vmesnik, kot je prikazano spodaj:

Izberite File Eraser Function

2. korak: Analiza.

Naredite naslednje:
  • Kliknite gumb Dodaj datoteke (3)
  • Dodajte datoteke ali mape iz računalnika Mac
  • Izberite želeni način brisanja

Ko kliknete Dodaj datoteke, lahko na območje izbrisa dodate vse datoteke ali mape iz računalnika Mac. Lahko pa tudi preprosto povlečete in spustite katero koli datoteko na to območje. Nato lahko izberete želeni način brisanja (4) za čiščenje datotek.

Izberite prednostno rešitev za brisanje

Ko izbrišete podatke z MacCleanom, bodo trajno izbrisani. Pred čiščenjem bodite previdni.

nzxt gonilniki

Stopnja varnosti se dvigne s Standard Erase na Quick Erase na Erase Smash. Prosimo, izberite način, kot ga potrebujete preudarno.


3. korak: izbris.

Naredite naslednje:
  • Kliknite gumb Eraser (5)
  • Kliknite gumb Odstrani (6)

Za nadaljevanje kliknite gumb Izbriši, nato pa kliknite gumb Odstrani, da potrdite čiščenje. Če želite postopek brisanja prekiniti, kadar koli kliknite gumb Prekliči (7).

Ustavite brisanje

Po končanem postopku čiščenja boste videli stran Cleanup Completed. Če se želite vrniti na prejšnjo stran, kliknite gumb Začni znova (8).

Čiščenje celotne strani

Prosite za pomoč ali prispevajte k temu vodniku